אקולוגי ועמיד: הבמבוק נכנס למטבח

0
626
קרדיט צילום: יח"צ

רשת כלי הבישול והאפייה סולתם חוגגת את חג הט"ו בשבט ומציעה מגוון אביזרי וכלי מטבח העשויים עץ במבוק, אשר מצד אחד ידידותי לסביבה ומצד שני בעל טקסטורות יפות, מסוגננות ונאות הן כתוספת איכותית לאביזרי מטבח והן להגשה למרכז השולחן.

קרדיט צילום: יח"צ

הבמבוק נחשב צמח ידידותי לסביבה ונפוץ במקומות רבים ומגוונים מאוד ברחבי העולם כולו. גובהו הממוצע הוא 40 מטרים ועובי גזעו 30 ס"מ. משאבים מעטים באופן יחסי נצרכים לגידולו והוא פולט לסביבה 33% חמצן יותר מעצים מקבילים אחרים. הוא גדל במהירות ושימוש בו לצרכים שונים לא פוגע בעץ עצמו, שכן ענפיו נושרים מעצמם 5-8 שנים לאחר צמיחתם ונאספים על ידי סוחרים. הוא נחשב לחומר ירוק, יפה ועמיד. הרשת מציעה מגוון פריטים עשויים מבמבוק, החל מפעמון עוגה עם זכוכית דקורטיבית שקופה ועגולה מזכוכית המתאים להגשה, סטימרים לאידוי בעלי שני קומות בשני קטרים, 20 ו-25 ס"מ, קרשי חיתוך הזמינים בצורות וגדלים שונים וניתנים לרכישה הן כבודדים והן במארז, וכן מגוון כלי בישול, כדוגמת כפות עץ ותרוודים מסוגים. ככל פריטי הרשת ניתן ליהנות כעת גם מכלי הבמבוק בהנחה גורפת של מינימום 55% באתר החברה עד לתאריך 20.3.23. טווח המחירים לאחר הנחה: 20-103 שקלים לפריט.

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן